صادرات کاشی و سرامیک به پاکستان

پاکستان در حال حاضر پتانسیل بسیار زیادی برای سرمایه‌گذاری دارد و در تلاش است تا وضعیت اقتصادی خود را بهبود ببخشد. در همین راستا دولت و مردم این کشور در تلاش هستند تا ساختمان‌های مختلفی مانند بیمارستان، مدرسه، مجتمع‌های اداری و تجاری را بسازند و به این ترتیب ظاهر کشور خود را زیباتر کنند. به همین دلیل نیاز به سرامیک و کاشی بهداشتی یا نما در پاکستان بسیار احساس می‌شود. همین موضوع باعث شده که صادرات کاشی و سرامیک به پاکستان بسیار موردتوجه قرار بگیرد. ما در دومیرو در کنار شما هم هستیم تا بتوانید با حذف هزینه‌های بازاریابی و واسطه‌ها، سهمی از این بازار پررونق را نصیب خود کنید.

صادرات کاشی و سرامیک به پاکستان

رسالت ما در دومیرو هموار کردن مسیر شما در صادرات کاشی و سرامیک به پاکستان و دیگر کشورهای جهان با صرف کمترین هزینه و زمان است.

بررسی بازار کاشی و سرامیک در پاکستان

کشور پاکستان را می‌توان یکی از اقتصادهای در حال رشد در نزدیکی ایران دانست. همین موضوع باعث شده که ساخت و ساز در این کشور رونق بسیار زیادی داشته و در نتیجه نیاز به مصالح ساختمانی در آن به شدت احساس شود. به همین دلیل است که انواع کاشی‌ها و سرامیک در این بازار بسیار پرطرفدار هستند و خریداران زیادی دارند.

به جز اسلام آباد که پایتخت پاکستان است، شهرهای مهم دیگری هم در این کشور وجود دارند که می‌توانند به مقاصد اصلی شما در صادرات کاشی و سرامیک تبدیل شوند. کراچی؛ لاهور، کویته، فیصل آباد و راولپندی از مهم‌ترین بازارهای هدف برای سرامیک و کاشی در پاکستان به شمار می‌روند. از این میان کراچی و گوادر در دسته مناطق آزاد تجاری قرار می‌گیرند؛ که تجارت با آن‌ها می‌تواند مسیر شما را برای ورود به بازارهای این کشور هموارتر کند.

جایگاه ایران در صادرات کاشی و سرامیک به کشور پاکستان

جایگاه ایران در صادرات کاشی و سرامیک به پاکستان

به دلیل هم‌مرز بودن کشور ما با پاکستان و مناسب بودن روابط سیاسی میان دو کشور، ایران یکی از فعالان عرصه صادرات به این بازار چند صد میلیون نفری است. در این میان کاشی و سرامیک، بعد از نفت، در رتبه دوم کالاهای صادراتی به پاکستان قرار دارند. بر طبق آمار سازمان توسعه تجارت، حدود 6 درصد از صادرات کاشی و سرامیک ایرانی به کشور پاکستان انجام می‌شود. در نتیجه می‌توان گفت که پاکستان یکی از 5 کشوری است که بیشترین سرامیک و کاشی ایرانی را وارد می‌کند. علاوه بر این صادرات کاشی و سرامیک به عراق، افغانستان، گرجستان و ترکمنستان هم در این فهرست قرار دارند.

نکات مهم در صادرات به پاکستان

زمانی که قصد صادرات انواع سرامیک و کاشی را به پاکستان دارید باید بدانید که این کشور قوانین خاص خود را دارد. در نتیجه اگر این قوانین را در بسته‌بندی و ارسال کالاها رعایت نکنید، دولت می‌تواند مانع از ورود کالاهای شما به این کشور شود. برای مثال حتما لازم است که برای تجارت با این کشور، از مقامات رسمی مجوز داشته و مراحل قانونی را به طور کامل طی کرده باشید. از طرف دیگر برای صادرات کاشی و سرامیک به پاکستان نیاز به صدور فاکتور پروفرما دارید که همه مشخصات کالاهای ارسالی با جزییات در آن بیان شده و توسط هر دو طرف معامله امضا شده است.

بهترین راه برای ارسال کاشی صادراتی به پاکستان

از آنجا که کشور ما با پاکستان دارای مرزهای زمینی مشترک است، شما می‌توانید به راحتی و از طریق ارسال با کامیون، سرامیک و کاشی صادراتی خود را به این کشور برسانید. باید به خاطر داشته باشید که حتما از کامیون‌هایی استفاده کنید که کف کاملا صاف و همواری دارند و در کنار آن‌ها از پالت‌ها برای جداسازی کاشی‌ها و سرامیک‌ها بهره بگیرید. به علاوه حتما با استفاده از مهاربندها، بارها را به خوبی محکم کنید تا مشکلی در اثر جابجایی ایجاد نشود.

طرح های پرطرفدار در پاکستان

به طور کلی می‌توان گفت که سلیقه مردم پاکستان در انتخاب کاشی و سرامیک تا حد زیادی به مردم ایران شباهت دارد. باید بدانید که کیفیت محصولات در درجه اول اهمیت برای خریداران پاکستانی قرار دارد؛ اما این موضوع از میزان مهم بودن طرح محصولات چیزی کم نمی‌کند. شما می‌توانید کاشی‌هایی با طرح سنگ را برای استفاده در نما به خریداران پاکستانی بفروشید. به علاوه صادرات انواع کاشی و سرامیک ست برای کف و دیوارها هم می‌تواند یک تجارت پررونق در این کشور باشد.

مراحل صادرات سرامیک و کاشی به کشور پاکستان

مراحل صادرات سرامیک و کاشی

  • نیازسنجی و مطالعه بازار هدف
  • بازاریابی، تبلیغات و پیدا کردن مشتری
  • برقراری ارتباط با مشتری و نوشتن قرارداد بین‌المللی
  • آماده‌سازی محصولات و بسته‌بندی آن‌ها بر اساس قوانین پاکستان
  • تسویه حساب نهایی با مشتری و ارسال کالاها به آدرس مورد نظر

مزایا و موانع صادرات کاشی و سرامیک به پاکستان

یکی از مزیت‌های صادرات کاشی و سرامیک به پاکستان، همسایگی این کشور با هند است. به این ترتیب شما نه تنها می‌توانید بازار چند صد میلیون پاکستان را از آن خود کنید؛ بلکه راهی بسیار ساده برای تجارت با هند هم به روی خود باز کرده‌اید. از سوی دیگر روابط سیاسی و تجاری این کشور با ایران مناسب است و همین موضوع توانسته هزینه‌های صادرات را تا حد زیادی کاهش دهد.

با این حال وجود مشکلات بانکی و برخی از ممنوعیت‌هایی که به دلیل تحریم‌ها به وجود آمده تا حدی فعالیت در این بازار را دشوار کرده است. ما در دومیرو در کنار شما هستیم تا بتوانید با عرضه مستقیم کالاهای صادراتی خود به خریدارانی در پاکستان، مسیر پیش روی خود را هموار کرده و کمترین آسیب را از محدودیت‌های اعمال‌شده ببینید.

هزینه و تعرفه ارسال سرامیک و کاشی از ایران به پاکستان

تعرفه ارسال سرامیک و کاشی به پاکستان

از سال 1998 با عضویت پاکستان در سازمان تجارت جهانی، تعرفه کالاهای ورودی به این کشور تا حد زیادی کاهش پیدا کرد. در حال حاضر هزینه ترخیص کالا در گمرک‌های پاکستان از 5 تا 25 درصد متفاوت است. از سوی دیگر قراردادهای تجاری و همکاری‌های دوجانبه میان ایران و پاکستان باعث شده که تعرفه صادرات کاشی و سرامیک به پاکستان تا حد زیادی کاهش پیدا کند.

صادرات سرامیک و کاشی به پاکستان را بدون واسطه انجام دهید

یکی از مشکلاتی که بیشتر تجار ایرانی با آن دست و پنجه نرم می‌کنند و با اعمال تحریم‌ها هم تشدید شده است، بازاریابی و ارتباط با مشتریان است. به همین دلیل ما در دومیرو بستری را برای شما فراهم کرده‌ایم که می‌توانید در آن کالاهای صادراتی خود را در ویترینی نمایش دهید که در سرتاسر جهان قابلیت مشاهده دارد. از سوی دیگر با استفاده از خدمات ما در دومیرو می‌توانید درخواست‌های خرید ارائه‌شده از سوی خریداران را هم بررسی کرده و به این ترتیب بدون نیاز به پرداخت هزینه اضافی، به مطالعه و نیازسنجی بازارهای هدف صادرات کاشی و سرامیک به پاکستان بپردازید.

لطفا امتیاز دهید.

4.8/5 – (6 امتیاز)

سوالات متداول

به دلیل اینکه کشور پاکستان موقعیت جغرافیایی خوبی برای انجام فعالیت‌های بازرگانی و تجاری دارد، کشورهای زیادی در بازارهای پاکستان فعالیت می‌کنند. در حال حاضر اصلی‌ترین رقبای ایران برای فعالیت در بازار کاشی و سرامیک پاکستان، ترکیه، اسپانیا و ایتالیا هستند.

به دلیل اینکه تجارت با پاکستان می‌تواند فرصتی برای آغاز صادرات به هند و ورود به یک بازار بسیار گسترده باشد، فعالیت در آن برای ایرانیان بسیار سودآور خواهد بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *