صادرات کاشی و سرامیک به ارمنستان

کشور ارمنستان یکی از همسایگان نسبتا ثروتمند ایران است که می‌تواند مقصد بسیار خوبی برای صادر کردن انواع کاشی و سرامیک دیوار و کف باشد. مردم این کشور سلیقه بسیار نزدیکی به ایرانیان دارند و همین موضوع توانسته مسیر صادرات کاشی و سرامیک به ارمنستان را تا حد زیادی برای تاجران ایرانی ساده کند. اگر به دنبال راهی هستید که بدون نیاز به صرف هزینه‌های بازاریابی بتوانید با مشتریان ارمنی ارتباط برقرار کرده و به نیازهای بازار این کشور پی ببرید، تنها کافی است که در گروه دومیرو عضو شوید.

صادرات کاشی و سرامیک به ارمنستان

ما در گروه دومیرو به دنبال این هستیم تا ساده‌ترین و کم‌هزینه‌ترین مسیر را برای صادرات کاشی و سرامیک به ارمنستان پیش روی شما قرار دهیم. به همین دلیل تلاش کرده‌ایم تا واسطه‌ها را از بین ببریم و شما را به طور مستقیم به مشتریانتان متصل کنیم.

بررسی بازار کاشی و سرامیک در ارمنستان

بررسی بازار کاشی و سرامیک در ارمنستان

حدود 62.8 درصد از مردم ارمنستان در مناطق شهری زندگی می‌کنند که این مقدار روز به روز در حال افزایش است. به همین دلیل است که گفته می‌شود این کشور نیاز زیادی به انواع مصالح ساختمانی مانند سنگ، کاشی و سرامیک، سیمان و دیگر موارد دارد. همین موضوع باعث شده که صادرات کاشی و سرامیک به ارمنستان به عنوان یک تجارت پرسود شناخته شود. از سوی دیگر صادرات سنگ ساختمانی به ارمنستان هم بسیار پررونق است و می‌تواند درآمد خوبی برای تاجران ایرانی به دنبال داشته باشد.

جایگاه ایران در صادرات کاشی و سرامیک به ارمنستان

اگر قرار باشد تاریخچه صادرات کاشی و سرامیک ایرانی به ارمنستان را مورد بررسی قرار دهیم، فراز و نشیب‌های زیادی را شاهد خواهیم بود. در سال 2018، ایران در زمینه ارسال انواع سرامیک‌های صادراتی به این کشور، توانست از رقیب جدی خود یعنی کشور ترکیه پیشی بگیرد. با این حال این نقطه اوج دوام زیادی نداشت و تحریم‌های اعمال‌شده باعث شد که ایران جایگاه خود را در بازار ارمنستان از دست بدهد. با این حال به نظر می‌رسد که به دلیل روابط سیاسی خوب کشور ما با ارمنستان، این بازار پتانسیل بسیار خوبی برای کسب سود خواهد داشت.

نکات مهم در صادرات به کشور ارمنستان

نکات مهم در صادرات به کشور ارمنستان

خوشبختانه به دلیل سندهای همکاری تجاری که در میان دولت ایران و ارمنستان امضا شده است؛ شرایط ورود به بازار این کشور چندان دشوار نیست. تنها کافی است که شما به صورت مستقیم با مشتریان ارمنی ارتباط برقرار کرده و نیازمندی‌های حضور در این بازار را از آن‌ها سوال کنید. به این ترتیب می‌توانید بسته‌بندی کالاها، وزن هر محموله، برندهای مورد نیاز و دیگر موارد را به طور کامل بررسی کرده و دقیقا بر اساس قوانین عمل کنید.

مراحل صادرات به ارمنستان

  • مطالعه، بررسی و نیازسنجی بازار کاشی و سرامیک در ارمنستان
  • بازاریابی و یافتن مشتری
  • برقراری ارتباط با مشتری و ثبت سفارش
  • برآورد هزینه‌ها، ارسال پیش فاکتور و بستن قرارداد
  • تامین محصولات مورد نیاز
  • بسته‌بندی کالاها بر اساس قوانین ارمنستان
  • بیمه کردن مرسوله
  • تسویه‌حساب و ارسال کالاها

بهترین راه برای ارسال کاشی صادراتی به ارمنستان

از آنجا که کشور ما با ارمنستان دارای مرز زمینی مشترک است؛ بهترین راه برای صادرات کاشی و سرامیک به این کشور، استفاده از جاده‌های مشترک است. به همین دلیل شما می‌توانید به سادگی محصولات ارسالی خود را در کامیون‌های مخصوص بارگیری کرده و از طریق زمینی برای ارمنستان ارسال کنید.

طرح های پرطرفدار کاشی در ارمنستان

خوشبختانه سلیقه مردم ارمنستان در زمینه کاشی و سرامیک بسیار شبیه به ایرانیان است؛ به همین دلیل شما می‌توانید خیلی راحت نظر خریداران ارمنی را به خود جلب کنید. مردم این کشور بیشتر به طرح‌های ست کاشی و سرامیک کف و دیوار علاقه دارند. به علاوه کاشی‌هایی که دارای طرح سنگ هستند هم می‌توانند برای مردم ارمنستان جذاب باشند. برای پی بردن به سلیقه خریداران ارمنی در زمان صادرات کاشی و سرامیک تنها کافی است که درخواست‌های خرید را در دومیرو بررسی کرده و محصولات خود را بر این اساس ارائه دهید.

بازارهای اصلی ارمنستان برای عرضه کاشی و سرامیک صادراتی

ایروان پایتخت کشور ارمنستان است که به عنوان مهم‌ترین مقصد برای کاروان‌های تجاری مختلف در این کشور شناخته می‌شود. علاوه بر این دیگر شهرهای بزرگ این کشور مانند گیومری، وانادزور، آبوویان، کاپان، آرماویر و آرتاشات هم به دلیل جمعیت نسبتا زیادی که دارند، می‌توانند بازار خوبی برای عرضه انواع کاشی و سرامیک صادراتی باشند.

مزایا و موانع صادرات کاشی و سرامیک به ارمنستان

مزایا و موانع صادرات کاشی و سرامیک به ارمنستان

مزیت اصلی صادرات کاشی و سرامیک به ارمنستان، نزدیکی این کشور به ما است. همین موضوع باعث شده که هزینه حمل و نقل مرسوله‌ها به ارمنستان تا حد زیادی کاهش پیدا کند. از سوی دیگر این کشور قوانین سخت‌گیرانه‌ای برای ارسال سرامیک و کاشی صادراتی ندارد. در عین حال مناسبات تجاری ایران و ارمنستان باعث شده که تعرفه‌های گمرکی تا حد زیادی کاهش پیدا کرده و به این ترتیب مسیر شما هموارتر شود.

با این حال نبود یک رابطه بانکی و اقتصادی شفاف میان ایران و ارمنستان باعث شده که تسویه‌ حساب با طرف‌های ارمنی قدری دشوار باشد. از سوی دیگر تحریم‌های اعمال‌شده از سوی دیگر کشورها، سبب تضعیف صنعت کاشی و سرامیک در ایران شده است. در نتیجه دیگر رقبا در حال پیشی گرفتن از ما هستند و سهم ایران را در این بازار از آن خود کرده‌اند.

تعرفه ارسال سرامیک و کاشی به ارمنستان

تعرفه ارسال کاشی و سرامیک به ارمنستان بر اساس موارد مختلفی مشخص می‌شود که از قرار زیر هستند:

  • هزینه‌های بازاریابی
  • تعرفه بسته‌بندی کالاها
  • بیمه صادراتی
  • بارگیری و حمل و نقل مرسولات
  • مطالعه بازار و نیازسنجی
  • تعرفه‌های ترخیص کالا از گمرک

اگر شما هم در دسته افرادی هستید که به دلیل بالا بودن هزینه‌های بازاریابی و مطالعه بازارهای هدف، به طور کلی فکر صادرات کاشی و سرامیک به ارمنستان را از سر خود بیرون کرده‌اید، دومیرو برای شما است. شما می‌توانید با بررسی درخواست‌های خرید در دومیرو، خیلی سریع به نیازهای بازار هدف پی ببرید. از سوی دیگر در دومیرو، می‌توانید به طور مستقیم با مشتریان خود ارتباط برقرار کنید؛ پس دیگر نیازی به صرف زمان و هزینه برای بازاریابی و مارکتینگ نیست. تنها کافی است در دومیرو عضو شوید تا همین الان در شبکه تجارت جهانی کاشی و سرامیک قرار بگیرید.

لطفا امتیاز دهید.

5/5 – (1 امتیاز)

سوالات متداول

اولین قدم برای حضور در بازار ارمنستان، عضو شدن در دومیرو است. به این ترتیب شما نه تنها می‌توانید پیشنهاد فروش محصولات خود را به مشتریان ارمنی ارائه دهید؛ بلکه خواهید توانست نیازهای آن‌ها را هم بررسی کرده و بهترین محصولات را بر این اساس ارائه دهید.

باید بدانید که کیفیت و قیمت برای مردم ارمنستان حرف اول را می‌زند. بنابراین پرفروش‌ترین کاشی و سرامیک در بازارهای این کشور، محصولی است که علاوه بر کیفیت، قیمت مناسبی هم داشته باشد.

بله. شما می‌توانید با خرید اشتراکات حرفه‌ای یا ویژه دومیرو، به صورت ماهانه تحلیل‌های تخصصی ما را دریافت کرده و به این ترتیب مسیر تجارت خود را هدفمندتر کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *